sluiten

Bestuurder René Hup kondigt vertrek aan

Door Amaris Zorggroep -

Bestuurder René Hup heeft besloten om volgend jaar het stokje over te dragen en zijn actieve loopbaan per 1 juli 2022 te beëindigen. René Hup: “Het is voor mij tijd voor een andere balans en andere keuzes in het leven. Door dit nu aan te kondigen heeft de raad van toezicht de tijd om in mijn opvolging te voorzien”. De raad van toezicht oriënteert zich in samenspraak met de ondernemingsraad, de centrale cliëntenraad en het managementteam op de hoofdlijnen van het profiel van de te stellen vacature.

Het duurt dus nog enige tijd voordat er van opvolging sprake is. Het managementteam begrijpt ten volle de persoonlijke keuze van de heer Hup. René is een deskundige en betrokken bestuurder en heeft Amaris jarenlang geleid tot het fijne bedrijf wat het nu is. Hij wordt zeer gewaardeerd en we zullen hem straks erg missen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.