sluiten

Persoonlijk verhaal: mw. Camphuis-Hootsen

Over mevrouw Camphuis-Hootsen

Ik ben mevrouw Camphuis-Hootsen, geboren in Almelo. Ik heb sociale geografie en geschiedenis gestudeerd in Amsterdam. Na mijn studie gaf ik les op een middelbare school in Leeuwarden en op een middelbare school in Eindhoven.

Tijdens mijn huwelijk woonde ik in Amersfoort, waar ik ook lesgaf aan de Rijksscholengemeenschap in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis. Ik ben altijd docent geweest, tot ik de leeftijd bereikte dat dat niet meer kon. 

Wat maakt Amaris Arkemheen zo aangenaam?

Ik heb een leuke kamer met een mooi uitzicht. Niet meer zelfstandig zijn is niet leuk, maar ik kan bijvoorbeeld nog wel een wandeling maken in de buurt. De ligging van het gebouw is mooi, er zijn volop activiteiten waar ik aan mee kan doen en de mensen van de zorg zijn erg aardig. Gelukkig heb ik niet zo veel zorg nodig.

Amaris Arkemheen heeft een mooie ligging, de medewerkers zijn aardig.

Museum Nijkerk komt wel eens langs om lezingen te geven. Dat is het plaatselijke museum waar ik vroeger werkte, dus deze mensen ken ik goed. Zo leuk als zij langskomen!

Hoe ervaart u de zorg die aan u verleend wordt?

Het enige dat ik nodig heb, zijn mijn medicijnen. Verder ben ik zelfredzaam genoeg, tenzij ik het potje van de medicijnen niet open krijg. Dan word ik geholpen door de zorg. Ik hoef maar te bellen en ze staan er. 

Ik heb een prachtig appartement.

Ik heb een prachtig appartement, dat is in vergelijking met andere zorginstellingen een stuk beter. Voorheen woonde ik i Amersfoort bij een andere zorginstelling, maar daar had ik een kleine kamer. Dat was niet prettig. Amaris Arkemheen is daarom een enorme verbetering.

Geeft het appartement u een thuisgevoel?

Als ik in mijn appartement kom na bijvoorbeeld een wandeling buiten, dan voel ik mij echt thuis. Natuurlijk is het echte thuisgevoel, zoals vroeger, niet te vergelijken met het thuisgevoel zoals ik dat bij Amaris Arkemheen ervaar. Dat is anders op deze leeftijd.

Fijn dat ik mijn mening kan delen met de locatiemanager.

Ervaar ik dingen als minder prettig, dan kan ik dit delen met de locatiemanager. Dat vind ik fijn. De zorgen die ik uit, worden ook daadwerkelijk opgepakt. Ik begin vaak een gesprek met de zorgverleners en ik weet hun naam. Ja, ik heb het heel erg naar mijn zin bij Arkemheen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.