Services bij u thuis van Amaris

Heeft u moeite met dagelijkse handelingen zoals uw administratie, koken, boodschappen doen? Zoekt u begeleiding als u naar een arts gaat? Of heeft u behoefte aan gezelschap? De services bij u thuis van Amaris bieden dan uitkomst.

Wat zijn ‘services bij u thuis’ van Amaris?

Het dagelijks leven gemakkelijker en gezelliger maken. Dat kan met de services bij u thuis van Amaris. Heeft u moeite met koken? Dan kunt u gebruik maken van onze tafeltje dekje maaltijdservice. U kunt kiezen uit meerdere maaltijden. Net waar u zin in heeft. Wilt u graag zelf koken, maar heeft u hier hulp bij nodig? Dan komen wij bij u langs. Wij helpen u met de boodschappen en met het bereiden van de maaltijd. Dat is nog gezellig ook! Maar wij kunnen u helpen bij nog meer dingen, zoals:

  • Klussen in en om het huis.

  • Een gezellig uitstapje.

  • Activiteiten in huis.

  • Persoonlijke verzorging, zoals de kapper en de manicure.

  • Begeleiding naar de dokter of een therapeut.

  • Verse maaltijden bij u thuisbezorgd.

  • Hulp bij dagelijkse handelingen, zoals klussen en koken.

  • Gezelligheid in uw dagelijkse leven.

Past services bij u thuis van Amaris bij mij?

Bij onze tafeltje dekje maaltijdservice kunt u kiezen uit meer dan 130 verschillende maaltijden. Als u wilt dat wij u komen helpen met het bereiden van eten of met andere huishoudelijke klussen, komen wij graag bij u langs. Maar wij kunnen ook langskomen om gezellig een spelletje te doen of om een mooie wandeling te maken. Met onze services bij u thuis kunt u of uw mantelzorger even rustig aan doen. Ook als uw mantelzorger op vakantie wil, kunt u onze hulp (tijdelijk) inschakelen.

“Mijn strijk is gedaan, mijn avondeten staat klaar én ik heb gezellig koffie gedronken.”
Mevrouw Onderwater

Goed om te weten over services bij u thuis van Amaris

Maaltijdservice van Apetito

Onze maaltijdservice wordt verzorgd door Apetito. U kunt bij Apetito kiezen uit meer dan 130 maaltijden. Van de Hollandse pot tot internationale gerechten, u vindt altijd iets wat u lekker vindt! Heeft u een voedselallergie of moet u zich houden aan een bepaald dieet? Dat is voor ons geen probleem, we hebben het allemaal! De maaltijden worden één keer per week bij u bezorgd. U kunt de maaltijden thuis invriezen en weer opwarmen wanneer u trek heeft. Heeft u geen magnetron of oven? Dan kunt u de maaltijd ook warm laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit 7 vers bereide maaltijden. De menukaart voor de warme maaltijden verandert wekelijks.

Hulp van Uw Gemaksdiensten

Hulp bij dagelijkse activiteiten wordt geboden door Uw Gemaksdiensten. Als wij voor het eerst bij u thuis komen, hebben wij een persoonlijk gesprek met u. Samen met u brengen wij in kaart van welke diensten u gebruik wilt maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw wensen matchen met de kwaliteiten van onze medewerkers.

Wat kosten services bij u thuis van Amaris?

Maaltijdservice van Apetito

De maaltijden worden verzorgd door Apetito. In het prijsoverzicht van vriesverse maaltijden kunt u zien wat een vriesverse maaltijd kost. Heeft u liever een warme maaltijd? In het prijsoverzicht van warme maaltijden ziet u hoe veel geld u hiervoor kwijt bent. Let op! Als klant van Amaris krijgt u 5% korting op de maaltijden. Deze korting ontvangt u als u de code [0336] invoert bij de aanmelding in de webshop.

Hulp van Uw Gemaksdiensten

Overige services worden aangeboden door Uw Gemaksdiensten. In het prijsoverzicht vindt u de juist bedragen per dienst. Let op! Als klant van Amaris krijgt u 5% korting op de services. Vertel bij uw aanmelding dat u een klant van Amaris bent.

Hoe regel ik services bij u thuis?

Maaltijdservice

Wilt u genieten van een heerlijke, vers bereide maaltijd? Dat kunt u heel gemakkelijk zelf regelen op de webshop van Apetito. Als cliënt van Amaris krijgt u korting als u een maaltijd bestelt. Als u de kortingscode [0336] invult bij de aanmelding, wordt deze korting automatisch verrekend.

Hulp van Uw Gemaksdiensten

Als u gebruik wilt maken van de diensten van Uw Gemaksdiensten, kunt u bellen naar 035-8200320. U kunt ook een mailtje sturen naar info@uwgemaksdiensten.nl.

Contact

Heeft u verder nog vragen over de aanmelding? Neem dan contact op met ons Klantcentrum. De klantadviseur helpt u graag op weg.

Snel geregeld bij Amaris

Een heerlijke maaltijd, hulp bij boodschappen of een gezellig dagje uit. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Wij nemen het werk uit uw handen, zodat u of uw mantelzorger even rustig aan kan doen.

Hier vindt u onze service

De services zijn beschikbaar in de volgende plaatsen: Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum,  Eemnes, 's Graveland,  Hilversum,  Hoevelaken, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Spakenburg.

Wilt u zorgadvies?
Onze klantadviseurs helpen u graag! 085 - 021 40 40 Stuur een e-mail