sluiten

Symbolische herinnering corona-tijd

Door Amaris Zorggroep -

'Samen één'; dat was (en is) in corona-tijd het motto van Amaris, met een rood hart als symbool. Om uiting te geven aan de ingrijpende corona-periode ontvangen de Amaris-locaties glas-in-lood-raamhangers in de vorm van een rood hart. Zo blijft Amaris denken aan allen die geraakt zijn door corona.

Eerste exemplaar
Zuiderheide Rubina kreeg het eerste exemplaar overhandigd van bestuurder René Hup. Mevrouw Rekveld (cliëntenraad) nam het in ontvangst en locatiemanager Ilona Valenkamp hing het hart voor het raam. De harten zijn allemaal zelf gemaakt medewerkster Willemien Post.

Persoonlijk woord
René Hup blikte met een persoonlijk woord samen met de aanwezige bewoners en medewerkers terug: "We zijn blij dat de situatie weer een beetje terug gaat naar normaal, maar we zijn er nog niet. Ik zie nog steeds mondkapjes. Dat is verstandig en nodig om te doen. Toch komt er steeds meer vrijheid en we hopen dat het zo blijft. Vergeten doen we deze periode in ieder geval nooit. We denken met dit symbolische hart aan allen die geraakt zijn door het virus, zowel cliënten als medewerkers."

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.