sluiten

Collegiaal bestuur

De raad van toezicht heeft op 5 april jl. laten weten dat mevrouw Jacqueline van der Loo per 1 juni 2022 benoemd is tot bestuurder van Amaris. In dat bericht is ook aangekondigd dat er voor de periode van ongeveer een jaar een collegiaal bestuur wordt gevormd dat bestaat uit twee personen.

De raad is verheugd nu te kunnen mededelen dat Jacqueline van der Loo samen met de heer Bart Magielse voor de periode tot zomer 2023 de raad van bestuur zal vormen. Jacqueline heeft een vaste fulltime benoeming, Bart zal drie à vier dagen per week voor Amaris werken gedurende de komende periode. Bart is een ervaren bestuurder in de ouderenzorg, hij start op 20 juni aanstaande.
Jacqueline en Bart zullen later hun onderlinge portefeuilleverdeling bekend maken, waarbij zij enkele onderdelen ook samen zullen verzorgen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.