sluiten

Wellnesschair voor bewoners

Onlangs heeft het Zorg Innovatie Huis een prachtige Wellness Nordic Relax Chair mogen aanschaffen. Met dank aan Stichting mr. Roelsefonds en de Stichting Welzijn Senioren.

Deze Wellnesschair is specifiek gericht op mensen met cognitieve stoornissen en helpt hen ontspannen. De stoel heeft drie verschillende programma’s en beweegt, schommelt, geeft rustgevende muziek en tactiele simulatie, wat heel kalmerend en rustgevend werkt voor de persoon die in de stoel zit.
 
Afgelopen maand is de Wellness Chair voor het eerst geïnstalleerd op de afdeling Veilige Haven in Voor Anker. De stoel gaat ieder half jaar rouleren tussen de verschillende Amaris locaties. In diverse media wordt er aandacht gegeven aan de Wellnesschair. 

Welnesschair moet bewoners Amaris meer welzijn brengen - Nieuws uit de regio Amersfoort (destadamersfoort.nl)

Welnesschair moet bewoners Amaris meer welzijn brengen - BaarnscheCourant.nl | Nieuws uit de regio Baarn

Nieuws Nijkerk » Welnesschair voor bewoners Amaris (rtveluwe.nl)

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.