sluiten

Andere koers innovatie bij Amaris

Amaris Zorggroep gaat op zoek naar manieren om de zorg echt anders vorm te geven. Dit vraagt om ondernemerschap, creativiteit en innovatie!

Amaris heeft al grote stappen gezet op dit gebied. De komende jaren gaat dit zich nog verder ontwikkelen. De wijkteams en zorglocaties worden straks direct ondersteunt op de werkvloer. Om deze reden is daarom besloten om per 1 november 2022 het Zorg Innovatie Huis te sluiten.

Het Zorg Innovatie Huis heeft ons de afgelopen jaren heel veel gebracht aan inzichten, samenwerkingen met diverse partijen zoals VWS, mantelzorg organisaties, opleidingen en collega instellingen over het hele land. Het Zorg Innovatie Huis is een mooie basisplek voor velen om kennis te maken met innovatie, in een huiselijke setting op een laagdrempelige manier. We gaan nu alleen de volgende stap zetten om innovatie nog meer naar de werkvloer te brengen. De exacte vorm waarin we dit willen doen, gaan we de komende maanden met elkaar verder uitwerken.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht dan kunt u een mail sturen aan innovatie@amaris.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.