sluiten

Florisberg 50 jaar!

Afgelopen vrijdag vierden bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers dat Florisberg 50 jaar is geworden. En al 50 jaar op dezelfde plek in Muiderberg.

Met een tijdelijk verblijf van 3 jaar in Bussum tijdens de afbraak van het oude en de bouw van het huidige Florisberg. Inmiddels is het nieuwe gebouw al weer 5 jaar in gebruik.

Het jubileum werd bescheiden gevierd, met koffie en heerlijk gebak en een bezoek van de burgemeester. Loes Meents, Manager Wonen met Zorg, vertelde in haar welkomstwoord over de Florisberghuisjes in de 19de eeuw. De steen die ooit in 1840 op de Florisberghuisjes hing heeft ter ere van dit jubileum een plek aan de muur van het huidige gebouw gekregen. 's Middags genoten de bewoners van de prachtige licht-klassieke muziek van Salonduo Fratres. Het feestelijk avonddiner werd versgekookt door huiskok Barbara.

Een geslaagde dag, die mede mogelijk is gemaakt met hulp van een grote groep vrijwilligers.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.