sluiten

Amaris Thuis levert zorg bij Liv inn Hilversum

Vanaf 1 januari 2023 levert Amaris Thuis zorg bij Liv inn in Hilversum. Een ontwikkeling waarmee Amaris opnieuw haar strategie benadrukt voor de komende jaren. Beide organisaties focussen zich op toekomstbestendige ouderenzorg, waarbij men elkaar in de buurt steeds meer helpt om samen het dagelijks leven vorm te geven. De inzet van professionals zal steeds meer uitgesteld worden. De thuiszorg die desondanks toch nodig is, levert Amaris daarom vanaf het nieuwe jaar bij Liv inn. 

Over Liv inn
Liv inn is een woonconcept in Hilversum, bestaande uit toekomstgerichte sociale huurwoningen met gezamenlijke leefruimtes. Jongeren én ouderen ontvangen zorg wanneer dat nodig is. De bewoner staat centraal en aan het roer. Momenteel levert Thuisbasis Brabant thuiszorg aan 25 bewoners van Liv inn. Vanaf 1 januari komt het volledige thuiszorgteam (verzorgende en verpleegkundigen) in dienst van Amaris. Het management en de verpleegkundige ondersteuning valt vanaf die datum eveneens onder de verantwoordelijkheid van Amaris.

Verandering voor cliënten
De betreffende cliënten zijn schriftelijk geinformeerd in de tweede week van december. Zelf zullen zij weinig merken van deze verandering. De voor hen vertrouwde gezichten zullen dezelfde zorg blijven verlenen. Wel verloopt de correspondentie uiteraard vanaf 1 januari via Amaris Zorggroep.

Meer informatie
De website van Liv inn geeft meer informatie over het woonconcept, evenals bijgaand NOS-nieuwsitem over ouderenzorg, waarin Liv inn ter sprake komt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.