sluiten

Zorg Dichterbij gestart

Zorg Dichterbij: zorgvernieuwing door nauwe samenwerking in de regio Gooi en Vechtstreek

Vorige week werd het programma Zorg Dichterbij in de regio Gooi en Vechtstreek afgerond. Om de toenemende druk op de zorg in de regio het hoofd te bieden, werkten Tergooi MC, de huisartsen, Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT), apothekers, paramedici en zorgverzekeraar Zilveren Kruis samen aan zorgtransformatie. Amaris Zorggroep speelt hierin eveneens een belangrijke rol, samen met onder meer Vivium en Hilverzorg.

In drie jaar tijd hebben wij met elkaar bijna 20% van de ziekenhuiszorg dichter bij de patiënt gebracht, waardoor ruimte is ontstaan voor andere zorg. Dit is gerealiseerd door betere samenwerking, de inzet van digitale middelen en scherpere keuzes. Met trots presenteren we de resultaten en verhalen in een online evaluatie en een digitaal magazine. Hiermee delen we onze kennis en ervaring. Momenteel werken we als zorgpartners in de regio aan een gezamenlijk vervolg dat in 2023 van start zal gaan.

Lees meer: Inleiding - Programma Zorg Dichterbij (foleon.com)

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.