sluiten

Themamarkt 'Langer Thuis Wonen'

Vandaag is de tweede editie van de themamarkt 'Langer Zelfstandig Wonen' bij de Egelantier in Hilversum. Een grote groep inwoners van wijk Hilversum Zuid bracht een bezoek en lieten zich informeren over hoe kun je langer thuis blijven wonen en hoe werkt de thuiszorg precies. Wijkteam Hilversum, woonlocatie Rubina en de dagbesteding waren vanuit Amaris vertegenwoordigd.

De bijeenkomst werd georganiseerd vanuit Gemeente Hilversum voor de ruim 2.200 mensen ouder dan 65 jaar die in Hilversum Zuid wonen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.