sluiten

Amaris Langer Thuis gestart in Baarn

​​​​​​​Afgelopen week is Langer Thuis Baarn gestart met de eerste cliënt. Mw.P.T.M Lohle-Visser werd door Amaris-verpleegkundige Wendy Koops-Roest van Langer Thuis Baarn met een prachtige bos bloemen hartelijk welkom geheten als eerste cliënt.

Langer Thuis van Amaris is een nieuwe vorm van zorg in Baarn, naast de woonzorglocaties Schoonoord en Parkgebouw en de wijkverpleging van Amaris. Projectmedewerker Berna Pleijsant van Langer Thuis Baarn: ‘We zijn enthousiast begonnen met Langer Thuis in Baarn. Het is voor ons een nieuwe vorm van zorg. Een leuke uitdaging om naast de woonzorglocaties en het wijkteam iets nieuws op te zetten. We werken daarbij onderling goed samen.' Cliënten Langer Thuis in Baarn behouden de regie over hun dagelijks leven en hun sociale netwerk.’ Dit netwerk speelt een belangrijke rol in praktische ondersteuning. Daarnaast kunnen ze meedoen met de sociale activiteiten samen met de bewoners van Schoonoord of voor een warme maaltijd in het restaurant van Schoonoord.’

Mw. Lohle-Visser is blij dat ze in haar eigen huis kan blijven wonen: ‘Ik woon hier heerlijk en met veel plezier. Ik heb steun van mensen uit de buurt. Ik ben blij dat Amaris mij de zorg op deze manier thuis kan bieden.’

Met de eerste cliënt in zorg is het team Langer Thuis in Baarn van start gegaan. Op korte termijn worden meerdere cliënten Langer Thuis in zorg genomen. 

https://www.amaris.nl/langer-thuis.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.