sluiten

Kwaliteitsjaarverslag 2022: Zorg voor elkaar, samen met elkaar

2022 is het jaar, waarin Amaris de nieuwe koers heeft ingezet: hoe houden we de ouderenzorg ook op langere termijn toegankelijk, met meer ouderen in een krappe arbeidsmarkt. Een nieuwe koers met als motto: Zorg voor elkaar, samen met elkaar. In het mooie en complete kwaliteitsjaarverslag 2022 lees je hier meer over. Een aanrader!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.