sluiten

Theodotion 60 jaar jubileum

Vorige week vierde Amaris Theodotion in Laren haar 60-jarig jubileum met heerlijk gebak voor alle bewoners en medewerkers, een uitgebreide en heerlijke feestmaaltijd voor alle bewoners en twee prachtig optredens van een circus.

De bewoners van Theodotion hebben genoten van een prachtig optreden van circusgezelschap Cirque Colorique, begeleid met muzikanten op trommel en accordeon. Locatiemanager Willemijn van der Poel: ‘De bewoners hebben genoten van het optreden. Het mooie weer werkte natuurlijk mee. Daardoor konden de voorstellingen buiten op het terras plaatsvinden.’ Na het optreden ging het gezelschap langs de afdelingen in Theodotion voor korte optredens voor de bewoners die niet naar het terras konden komen.

De maaltijd liet zich heerlijk smaken met smakelijke sorbet als dessert. Aan het einde van de dag overhandigde st. Vrienden van Theodotion een jubileumcheque, voor de aanleg van een beleeftuin rondom het gebouw. Willemijn van der Poel: ‘Met deze gift hopen we een interactieve tuin aan te leggen, waar bewoners kunnen genieten van geuren en kleuren, waar zintuigen geprikkeld en uitgedaagd worden.’ Een geslaagde dag, bewoners hebben genoten.

Een geslaagde dag, waar door bewoners nog lang met enthousiasme op teruggekeken zal worden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.