sluiten

Amaris De Veste vangt voortaan bezoekers wijkcentrum op

Na 28 jaar de deuren sluiten. Wat nu? Het overkwam wijkcentrum Bellefleur in Naarden. Kinderopvangorganisatie Partou, van wie Bellefleur de ruimte huurt, ging uitbreiden. Een andere plek voor het centrum was er in het Ministerpark volgens de gemeente niet. Bezoekers komen er maar al te graag voor een potje bridge, scrabble, om lekker te handwerken en gezellig jeu-de-boules te spelen. 

Gelukkig biedt Amaris De Veste uitkomst. Bezoekers van het wijkcentrum kunnen na de zomervakantie voortaan bij onze locatie in Naarden terecht. Regiomanager Loes Meents benadrukt in de Gooi en Eemlander de win-win-situatie die nu ontstaat: Het is ook leuk voor onze bewoners om mee te doen. Daarnaast sluit het aan bij onze maatschappelijke rol om activiteiten dicht bij de mensen te brengen. Toen we benaderd werden, hebben we gekeken of er ruimte was in de planning. En dat bleek het geval.” 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.