sluiten

Vrijwilligers versterken professioneel zorgteam voor thuiswonende ouderen

“We zullen echt moeten gaan omdenken, want doorgaan op de oude voet is niet mogelijk.” aldus Caroline Paardekooper, Manager Zorg & Wonen Amaris in de Dagblad De Gooi & Eemlander.

Vrijwilligers versterken professioneel zorgteam voor thuiswonende ouderen en kunnen tijdelijk de druk op de zorg wegnemen. Van zorg naar welzijn!

“We zullen echt moeten gaan omdenken, want doorgaan op de oude voet is niet mogelijk.” aldus Caroline Paardekooper, Manager Zorg & Wonen Amaris in de Dagblad De Gooi & Eemlander. De zorgmaatjes gaan bij Amaris niet het werk doen van de zorg professionals. Hun rol is aanvullend. Zij pakken werk op waar de medewerkers geen tijd voor hebben.

Kristel Menssink van vrijwilligers centrale Huizen, ziet al een aantal jaren de vraag naar maatjes sterk toenemen. “Om tot een betere samenwerking te komen met zorginstellingen, kennis en ervaring delen, hopen we meer vrijwilligers te kunnen koppelen aan cliënten.”

Werk je in de commerciële branche? Wil je met jouw kennis en sociale vaardigheden iets betekenen voor de ouderen? Kom dan vrijblijvend kennismaken op donderdag 26 oktober of donderdag 2 november tussen 14.30-15.30uur naar Voor Anker in Huizen. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.