sluiten

De handtekening staat: Maatjesproject Huizen gestart

Feest in Amaris Voor Anker in Huizen; daar werd het zogenaamde Maatjesproject vanuit de Vrijwilligerscentrale en Amaris feestelijke gestart. Het welzijn en geluk van clienten staan centraal in dit project en vormen het gezamenlijke doel. Maatjes (vrijwilligers) en zorgprofessionals werken samen en vullen elkaar aan. Daarmee worden de maatjes nieuwe collega's in de wijkteams.


Amaris-regiomanager Erik Huijzer zette zijn handtekening, net als Jolanda Westrum, directeur van de Vrijwilligerscentrale Huizen. De handtekeningen van de maatjes zelf konden niet ontbreken.

Lees meer in het Nieuwsblad voor Huizen:
Feestelijke startbijeenkomst maatjesproject Vrijwilligerscentrale Huizen en Amaris - Nieuwsblad voor Huizen

Fotografie: Piet de Bruin

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.