sluiten

De mobiele kinderboerderij brengt een bezoek aan De Kuijer

"Ik kom zelf van het boerenland"

Dit zegt een bewoonster van De Kuijer bij het zien van de dieren van een zogenaamde mobiele kinderboerderij. Zoals de naam al doet vermoeden, komt de kinderboerderij naar de bewoners toe in plaats van andersom! 

De dieren zijn meer dan welkom bij onze ouderen, worden met zorg geaaid en geborsteld en roepen zelfs herinneringen op uit het verleden. Het doet onze bewoners zichtbaar goed! 

De NOS was erbij en maakte er een leuk item van, afgelopen dinsdag 20 februari. Het item is te zien vanaf minuut 6.56 via deze link: NOS Journaal Regio | NPO Start (of klik op het plaatje hiernaast).

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.