sluiten

Ouderenzorgorganisaties regio G&V bundelen de krachten met een regionale ZZP pool

Ouderenzorgorganisaties in regio Gooi & Vecht werken steeds intensiever samen. Dat doen we met een gezamenlijke werkagenda voor de transformatie van de ouderenzorg. Dit leidt tot mooie resultaten.

Afgelopen week was weer zo’n mijlpaal. Er is een gezamenlijk platform gelanceerd waardoor ZZP-ers nu ook tussen verschillende ouderenzorgorganisaties kunnen worden uitgewisseld en ingezet. Op deze FlexHub van Intus worden open diensten geplaatst waarvoor een ZZP-er wordt gezocht. Daarnaast werken de ouderenzorg organisaties aan het opbouwen van een gezamenlijke pool van ZZP-ers om elkaar te kunnen helpen daar waar dat nodig is.

Het is een belangrijke stap om in de regio als werkgevers steeds meer samen te werken. Met dit platform bieden we meer keuze qua soorten diensten en werkomgeving. 

Amaris en HilverZorg zijn de eerste organisaties die ZZP-ers samenvoegen in één pool en hun diensten via dit platform zijn gaan delen. De komende periode gaan we evalueren en onderzoeken hoe we ook andere organisaties kunnen aansluiten. 

"We zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Het is een belangrijke stap om met elkaar de zorg anders en toekomstbestendig te organiseren. Bovendien voelt de ZZP’er zich meer verbonden en tegelijkertijd houden wij grip op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de ZZP’ers. We doen er alles aan om de beste zorg te leveren, ondanks het personeelstekort in de zorg." Aldus Robbin Pott, Strategisch Bestuursadviseur bij HilverZorg

Waarom doen we dit?

We willen dat we de zorg ook in de toekomst toegankelijk houden voor alle ouderen. Daar zijn kundige, gemotiveerde en beschikbare zorgmedewerkers voor nodig. Door samen meer mogelijkheden te bieden voor passend en inspirerend werk, geven we zorgmedewerkers meer keuze en regie over waar en wanneer ze willen werken. We geloven dat dit kan als we als ouderenzorgorganisaties de krachten bundelen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.