sluiten

Praat vandaag over morgen

Praat jij al over morgen? We worden steeds ouder. En op een dag hebben we hulp en ondersteuning nodig. Hoe bereidt jij je voor op later?

De campagne 'Praat vandaag over morgen' vraagt hier aandacht voor en past helemaal in het denken van Amaris om de ouderenzorg toegankelijk te houden. Kijk voor meer informatie op https://lnkd.in/eH_eURv en praat met elkaar over hoe jij later oud wilt worden.

De campagne 'Praat vandaag over morgen' is een initiatief van ActiZ in samenwerking met het ministerie van VWS.

#ActiZ #betekenisvolleven #toegankelijk #praatvandaagovermorgen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.