sluiten

Amaris in uitzending 1 Vandaag

We kennen allemaal de personeelstekorten in de zorg. Een van de inspanningen om nieuwe zorgmedewerkers te werven is de mogelijkheid voor zij-instromers. 

De redactie van 1Vandaag maakte gisterenmorgen opnames in Theodotion om aandacht te geven aan dit onderwerp in de uitzending van gisterenavond. In de opnames zien we zorgmedewerker Allard Zuithoff aan het woord, die vorig jaar als zij-instromer startte op afdeling Schatmeester. Regiomanager Erik Huijzer vertelt over de toegevoegde waarde die zij-instromers hebben. Een projectleider van Zorgstart vertelt hoe waardevol een oriëntatietraject voor mensen die interesse hebben om in de zorg te werken is. 

Klik op deze link om de uitzending te bekijken (4 minuten) en het artikel te lezen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.