sluiten

Zeven keer een 10 voor Team Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen!

Amaris Zorggroep en Vivium vormen al enige tijd samen het Team Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen in de regio Gooi en Vecht. 12 deskundige collega's voeren verpleegtechnische handelingen uit voor de Huisartsenpost (HAP) in de avonden en de weekenden. Daarnaast werkt het team samen met MC Tergooi aan ziekenhuis verplaatste zorg.

Collega's van het team TTV helpen collega's in de wijk en op locatie met het uitvoeren en aanleren van verpleegtechnische handelingen. Daarnaast geeft het team advies, ondersteuning en voert triage uit. 

Waardering voor Team TTV
Dat de kundige zorg van het team TTV gewaardeerd wordt, lezen we op Zorgkaart Nederland. Daar scoort het team in korte tijd maar liefst zeven keer een 10! "Zeer deskundig - Doortastend - Goede communicatie - Uiterst vriendelijk en opgewekt." Zomaar een greep uit de lovende reacties. We zijn trots op ons team!

Bereikbaarheid team TTV
Tussen 7.00 en 23.00 uur: 085 - 888 36 86. E-mail: ttv@amaris.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.